Visuals beursstand Viapaq Lighting

Light & Building is een toonaangevende beurs op het gebied van verlichting. Zoals de naam van de beurs doet vermoeden is verlichting een steeds belangrijker onderdeel van duurzaam bouwen. LED verlichting is een van de revolutionaire ontwikkelingen van afgelopen decenium en de toekomst in een digitaliserende wereld. Verlichting is meer dan een aantal lumen en watts; intelligente verlichting faciliteerd, geeft richting, signaleert en beinvloed ons brein. Viapaq Lighting uit lichtstad Eindhoven, produceert sinds 2015 hoge kwaliteit componenten voor de LED industrie. LED drivers en modules die in stadions, parkeergarages, industrie en moderne gebouwen zorgen voor innovatie en efficiency.

Easy DTP verzorgde de visuals en aankleding van de beursstand van Viapaq Lighting. Daarvoor werd met standbouwer de Wit Design en de marketingafdeling van Viapaq Lighting nauw samengewerkt om alles op tijd en in de huisstijl te realiseren.

Dagelijks werden tijdens een Champagne & Oyster-party genodigden getracteerd op een demonstratie van innovaties. De uitnodiging en documentatie werden eveneens door Easy DTP verzorgt.

Viapaq Lighting maakt deel uit van de Viapaq Group, een netwerk van specialisten met een rijke historie in de verlichtingswereld.
www.viapaqlighting.com