Kookboekenrecensies

This is the subtitle

Culi-journalist, Foodie, Chef, Liefhebber Marco Louter had al geruime tijd een goedbezochte blog met recensies van de nieuwste kookboeken uit Nederland en Vlaamstalig België. Professionals waaronder uitgevers, foodfotografen, chefs en vooral liefhebbers van kookboeken weten de recensies te waarderen. ‘Gerecenseerd voor en door foodies’ is echt uniek; bezoekersaantalen van 200.000 bezoekers per maand vroeg om een passende website. Marco schreef een pitch uit: ‘(on)conventionele creatieveling gezocht die een logo en look en feel van mijn nieuwe te vormen website kan maken’
‘Aangezien ik zelf zeer visueel ben ingesteld hecht ik veel waarde aan de look en feel’.

Sonja de Roos van Sonja de Roos communicatie-advies en Easy DTP maakten een gezamenlijk plan en ontwerpvoorstel en presenteerden deze op foam in het culinaire hart; Marco’s keuken. De klik was snel gemaakt. Zowel Sonja als Bob snuffelde met persoonlijke interesse door de mooiste kookboeken en dwaalden mee af door de aanstekelijke culinaire passie van Marco. Muzo Media zorgde voor het webdevelopment en de functionaliteit waarmee Marco niet alleen gemakkelijk nieuwe recensies zou kunnen plaatsen, maar ook interessante adverteerders kan voorzien van bannermogelijkheden.

Het resultaat is overzichtelijk en visueel. Naast gericht zoeken op thema is het mogelijk om je eigen selectie te maken op onderwerp, ingrediënt, of trefwoord.

“Kookboeken zijn tegenwoordig niet alleen maar om uit te koken. De vette vingers op de pagina’s en de ezelsoren zijn veelal verleden tijd. Het zijn vooral ook koffietafel- en inspiratieboeken die gezien mogen worden, sexy zijn en waar je indruk mee maakt. Ik ken mensen die kookboeken zelfs op hun nachtkastje hebben liggen, anders vallen ze niet in slaap…”

Neem een kijkje op de site en laat je inspireren; Hawaiiaanse salade? Kom maar op!