Ambulance stofzuiger in Radboud UMC

De nieuwste wrap voor schoonmaakrobot van Taski voor het Radboud UMC valt wel op; een knalgele ambulance! Easy DTP hielp Car Creation met het voorbereiden van de belettering/wrap.

Mowgli’s; een tropische lunchroom in Haarlem

In het Julianapark nabij de Cronjéstraat in Haarlem vind je de lekkerste broodjes voor een voordelige prijs. De lunchroom heeft een naamsverandering en makeover ondergaan; eigenaar en horecaman Sebastiaan Doesburg koos ervoor om de zaak om te dopen tot 'Mowgli's food Haarlem'; naar de bijnaam die hij al van jongs af aan heeft.

Poster Veko Lightsystems

Bij Veko Lightsystems werkt een jong en gedreven team van experts aan de ontwikkeling, verkoop, productie en montage van lichtlijnen.

Ook Black Friday bij mijn.host

Mijn.host, een betaalbare en betrouwbare hostingprovider vroeg Easy DTP om de transparante en gebruiksvriendelijke service te ondersteunen met illustraties van een mascotte; een 'nerdy figuurtje'.

Eyecatcher op NFS stand Europort

Nautical Foil Solutions, afgekort NFS stond afgelopen november op Europort in wereldhavenstad Rotterdam. Deze internationale beurs is de ontmoetingsplaats voor innovatieve maritieme technologie en scheepsbouw.

Een luxe kaartje om te beginnen

Een huisstijl met koperkleurige folie, niet een standaard kaartje voor een start up. Keijmontage levert en installeert kunststof panelen aan gevels van verouderde kantoren.

Crossvitamins verpakkingen

Crossvitamins levert natuurlijk voedingssupplementen; voor de vitale fitnessfreaks of gewoon healthy people. Easy DTP werkte mee aan een restyle van de etiketten; een versimpelde vormgeving met strakke heldere typografie paste beter bij de merkwaarden van de webshop.

Mondial Cosmetics bedrijfsmagazine

Een bedrijfsbrochure vormgegeven als een glossy magazine; het past in de strategie van Mondial Cosmetics. Deze producent van private label cosmetica inspireert al jaren klanten in de retail en drogisterijwereld met cosmeticaconcepten op maat.

Visuals beursstand Viapaq Lighting

Light & Building is een toonaangevende beurs op het gebied van verlichting. Zoals de naam van de beurs doet vermoeden is verlichting een steeds belangrijker onderdeel van duurzaam bouwen.

Kookboekenrecensies

Culi-journalist, Foodie, Chef, Liefhebber Marco Louter had al geruime tijd een goedbezochte blog met recensies van de nieuwste kookboeken uit Nederland en Vlaamstalig België.